Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Garantie

Als je een markies aanschaft, ga je er natuurlijk vanuit dat je erg lang kan genieten van deze markies. Echter, het kan natuurlijk gebeuren dat je markies sneller kapot gaat dan verwacht. De gemiddelde markies gaat ongeveer 10 tot 20 jaar mee, maar wat nou als je markies binnen 5 jaar al kapot is? Dan verwacht je natuurlijk een goede afhandeling. Om zeker te weten dat je deze eerlijke afhandeling ook kan krijgen als je markies snel kapot gaat, is het verstandig de markiezen garantie van je leverancier te checken voor je een aankoop doet. Heeft de leverancier die je in eerste instantie op het oog had een slechte, strenge garantie? Dan kun je misschien beter kiezen voor een leverancier met een eerlijke garantie, zodat je ook na je aankoop tevreden bent en blijft.

Welke garantieregeling je krijgt, is namelijk geheel afhankelijk per leverancier. Zaken als de garantieperiode bijvoorbeeld, is geheel afhankelijk per aanbieder. De meest voorkomende garantieperiode is 5 jaar. Heb je te maken met een leverancier die een kortere garantieperiode hanteert? Dan kun je beter verder zoeken naar een andere leverancier, zodat je een langere garantieperiode krijgt voor je markiezen.

Naast de garantieperiode, zijn ook de garantievoorwaarden afhankelijk per leverancier. En naast de garantieperiode, zijn ook de garantievoorwaarden erg belangrijk. Want al heeft een leverancier een aantrekkelijke garantieperiode, met te strenge of zelfs onrealistische garantievoorwaarden, heb je nog niets. Check daarom altijd de garantievoorwaarden van de leverancier van je markiezen, zodat je later niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of elk winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers