Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Markiezen thuis

Een markies is één van de meest effectieve soorten zonwering. Dit komt omdat het doek van de markies niet alleen aan de voorkant zit, maar ook aan beide zijkanten van de markies. Hierdoor kan de zon niet langs de markies toch naar binnen schijnen en kun je met een markies je woning perfect afschermen van de zon. Wil jij ook markiezen thuis? Lees dan onderstaande tekst door voor meer informatie over markiezen thuis.

Het frame van een markies is opgebouwd uit vier raamwerken van hout of aluminium. Deze raamwerken zijn met scharnieren aan elkaar bevestigd, waardoor de raamwerken soepel blijven en gemakkelijk naar boven en naar beneden bewogen kunnen worden. Omdat zowel aan de bovenkant van de markies als aan de zijkant van de markies planken gemonteerd zijn, blijft het doek in de markies ook in opgetrokken toestand droog en beschermd tegen vuil.

Bij het aanschaffen van markiezen thuis, kun je kiezen uit vele verschillende soorten en maten. Zo kun je bij het aanschaffen van markiezen kiezen voor een bepaalde kleur, een bepaalde uitvoering en een bepaald soort bediening van de markies.

De bediening van een markies kan ten eerste bestaan uit één of meerdere koorden en markies katrollen. Als je de markies optrekt, kun je het koord aan een kikker op de muur of het kozijn vastbinden. Daarnaast kun je bij het aanschaffen van markiezen thuis ook kiezen voor een markies die je kan bedienen met een staaldraad met lier of met een buismotor. Welke soort bediening je ook kiest: de bediening van een markies is doorgaans erg gebruiksvriendelijk.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of elk winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers