Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Markiezen voor restaurants

Markiezen zijn een type zonwering die niet alleen de zon buiten je restaurant houdt maar bovendien een karakteristieke en authentieke sfeer geven aan je restaurant. Op deze pagina lees je wat de voordelen van markiezen restaurant zijn en waar je op moet letten bij het aanschaffen van markiezen.

Ten eerste zijn markiezen erg effectief. omdat een markies niet alleen een doek aan de voorkant heeft (zoals een luifel), maar ook twee doeken aan de zijkanten gespannen heeft, krijgt de zon niet de kans om naar binnen te schijnen. Door de markiezen naar beneden te laten, kunnen je gasten dus ongestoord genieten van hun eten of drankje zonder door het felle zonlicht geplaagd te worden.

Een ander voordeel van markiezen is dat markiezen een klassieke, authentieke uitstraling hebben. Door markiezen te bevestigen aan de gevel van je restaurant, krijgt je restaurant een klassieke en karakteristieke uitstraling. Als je de markiezen dan ook nog matcht met de rest van het aanzicht en interieur van je restaurant, ontstaat er een mooi, sfeervol geheel.

Wil je profiteren van bovengenoemde voordelen, dan moet je wel enkele zaken in het oog houden bij het aanschaffen van markiezen. Ten eerste is het aan te raden markiezen aan te schaffen van duurzame materialen, zodat je langer van je markiezen kan genieten. Ten tweede is het belangrijk goed na te denken over de markiezen die je wilt bestellen. Omdat markiezen erg sfeerbepalend en opvallend zijn, is het belangrijk goed na te denken over wat bepaalde markiezen met het aanzicht van je restaurant doen.

Markiezen winkels

Staat jouw winkel direct in de zon en heb je last van de felle zonnestralen die bij jouw winkel naar binnen schijnen op hete dagen? Heb je het idee dat jouw klanten last hebben van de felle zon, of vind je het zelf vervelend om de hele dag in de felle zon te staan? Dan zijn markiezen wellicht iets voor jou.

De markies valt onder de noemer zonwering en is één van de oudste typen zonwering van Europa. Het kenmerk van de markies is dat de markies niet alleen een luifel heeft aan de voorkant, maar ook twee luifels aan beide zijkanten heeft. Hierdoor wordt niet alleen de bovenkant en voorkant van het raam beschermd tegen de zon, maar ook de zijkanten. Dit maakt de markies erg effectief als beschermer tegen de felle zon.

Markiezen staan bekend om hun karakteristieke en sfeervolle aanzicht en het feit dat de markies echt sfeer kan geven aan een pand. Is jouw winkel in een klassiek, monumentaal pand gevestigd? Dan is de markies de perfecte oplossing op het gebied van zonwering. En niet alleen omdat de markies erg effectief is als zonwering, maar ook omdat de markies de klassieke uitstraling van je winkelpand versterkt. Door markiezen aan te schaffen die bij de rest van het pand passen, kun je het aanzicht van het pand nog sfeervoller en opvallender maken en echt een meerwaarde geven aan het winkelpand. Daarnaast ziet een etalage met een markies erboven er erg sfeervol uit en komen de producten in je etalage dus nog beter tot hun recht.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of elk winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers