Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Markiezen kopen

Een markies is één van de eerste soorten zonwering die werd gebruikt in Europa om de zon uit woningen te houden. De markies is erg populair als zonwering vanwege de hoge effectiviteit van de zonwering en het karakteristieke aanzicht die een woning krijgt door markiezen toe te voegen.

Omdat een markies vrij kostbaar is en voor een groot deel de sfeer van je woning bepaalt, is het belangrijk dat je bij markiezen kopen goed nadenkt over de markiezen die je aan wilt schaffen. Bij het aanschaffen van markiezen, moet je dan ook op verschillende zaken letten.

Ten eerste is het belangrijk dat je een markies kiest met mooie, beheerste kleuren. Een markies is van zichzelf namelijk al behoorlijk opvallend, dus door een markies met felle kleuren aan te schaffen kan dit net iets te ver gaan. Uiteraard mag je zelf bepalen welke kleur jij mooi vindt voor je markiezen, maar als je je woning nog ooit wil verkopen is het wellicht verstandiger om neutrale kleuren te kiezen voor je markiezen. Hierdoor houdt je woning een rustige, klassieke uitstraling en wordt je huis geen poppenhuis.

Daarnaast is het verstandig markiezen aan te schaffen van duurzame materialen, bijvoorbeeld voor de frames en kappen van de markies. Deze kunnen van kunststof zijn, maar ook van kwalitatief hoogwaardig, duurzaam hout. Onder duurzaam materiaal valt tevens een stevig doek en goede verf, zodat je markies ook onder heftige weersomstandigheden blijft functioneren.

Tot slot is het verstandig een markies uit te rusten met bescherming, in de vorm van een houten traditionele kap, een aluminium design kap of een kunststof kap. Op deze manier kun je langer genieten van je markiezen.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers