Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Tips

Ben je van plan markiezen aan te schaffen? Lees dan de tips in onderstaande tekst door voor je markiezen aanschaft, zodat je weet waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van markiezen. Op deze manier schaf je de juiste markiezen aan en kun je langer genieten van de markiezen die je hebt aangeschaft.

Een eerste tip die je in je achterhoofd moet houden bij het kopen van markiezen, is dat de markiezen goed bij de rest van je woning passen. Markiezen bepalen namelijk voor een groot deel het aanzicht en de sfeer van je woning, wat het erg belangrijk maakt dat markiezen goed bij de rest van het exterieur en interieur passen. Ook is het aan te raden geen felgekleurde markiezen te bestellen, omdat deze markiezen je woning in een poppenhuis kunnen veranderen. Markiezen trekken van zichzelf al erg veel aandacht, zelfs in beheerste kleuren, dus door de markiezen in felle kleuren te bestellen kun je net wat te ver gaan. Dit doet het aanzicht van je woning niet ten goede.

Daarnaast is het verstandig om bij het aanschaffen van markiezen te kiezen voor markiezen met duurzame materialen. Markiezen met duurzame materialen gaan namelijk langer mee, waardoor je langer kan genieten van de markiezen en je minder snel markiezen hoeft te repareren of te vervangen.

Tot slot is het verstandig om je markies te beschermen met een kap. Door een kap aan te schaffen, wordt het doek van de markies beter beschermd en gaat de markies langer mee. Er zijn drie verschillende soorten kappen om de doek te beschermen, namelijk de houten, traditionele kap, de aluminium design kap en de kunststof kap.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of elk winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers