Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Markiezen horeca

Markiezen zijn niet alleen populair als zonwering voor woningen, maar ook zeker in de horeca zie je markiezen veel terug. De populariteit van markiezen in de horeca is voor een groot deel te verklaren door de karakteristieke, klassieke look van de markies. Een markies heeft namelijk een opvallende, authentieke look die jouw restaurant, café of hotel net wat meer sfeer en body kan geven. En omdat er zo veel verschillende markiezen zijn, is het erg eenvoudig een markies te bestellen die perfect bij de gevel, het exterieur, het interieur en de huisstijl van jouw restaurant, café of hotel past.

Bij het aanschaffen van markiezen horeca kun je kiezen uit verschillende soorten materialen voor de markies. Zo kun je kiezen voor vurenhout of hardhout, voor een klassieke, zachte en warme uitstraling. Ook kun je kiezen voor een markies van aluminium, voor een wat meer strakke of moderne uitstraling. Tot slot kun je een aluminium markies bestellen van aluminium met een houten look, zodat je markies gemakkelijk te onderhouden is maar toch een klassieke, sfeervolle uitstraling heeft.

Naast het materiaal, bepaalt ook de kleur van de markies voor een groot deel de uitstraling van de markies en dus de uitstraling van je restaurant, café of hotel. Het is aan te raden een markies te bestellen met beheerste kleuren, zodat de markies niet alle aandacht van de gevel wegtrekt. Markiezen zijn namelijk al erg opvallend, dus door een markies te bestellen met opvallende kleuren of een opvallend design, kan dit een negatieve invloed hebben op de uitstraling van het pand.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers