Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Markiezen bedrukken

Markiezen worden vaak gebruikt als zonwering bij woningen, restaurants, cafés en hotels. Als markiezen worden gebruikt bij restaurants, cafés en hotels, is het belangrijk dat de markiezen perfect aansluiten bij de gevel en huisstijl van dit betreffende restaurant, café of hotel. Op deze manier wordt er namelijk een geheel gevormd tussen het aanzicht en de gevel van de horecagelegenheid en de markiezen voor de ramen.

Een belangrijk onderdeel van de huisstijl, is de naam en het logo van de betreffende horecagelegenheid. Om deze elementen van de huisstijl nog eens goed over te brengen en bovendien de markies perfect te laten aansluiten op de rest van de horecagelegenheid, worden markiezen voor horecagelegenheden regelmatig voorzien van letters en logo’s.

Het bedrukken van markiezen met tekst en logo’s wordt gedaan door middel van beschildering. De belettering van markiezen wordt zo gemaakt dat deze weerbestendig en flexibel is, zodat de belettering niet barst wanneer de zonwering wordt ingeklapt of wanneer de markiezen te maken hebben met heftige weersomstandigheden. Daarnaast is de lak die gebruikt wordt voor de beschildering verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, waaronder ook goud en zilver. Zo kun je jouw markiezen precies laten bedrukken zoals jij dit wil.

Een belangrijk voordeel van markiezen bedrukken is dat dit de naamsbekendheid van je horecagelegenheid vergroot. En omdat de markiezen erg opvallend zijn, zullen de letters en het logo al snel opvallen en zullen veel mensen je restaurant, café of hotel onthouden. Daarnaast is de belettering weersbestendig en zijn alle ontwerpen mogelijk, zodat je lang kan genieten van je markiezen met bedrukking.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers