Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Voordelen

Het aanschaffen van markiezen om je woning, winkel of restaurant te beschermen tegen de felle zon brengt verschillende voordelen met zich mee. In onderstaande tekst lees je welke voordelen markiezen hebben ten opzichte van andere typen zonwering.

Ten eerste beschermen markiezen je woning, winkel of restaurant niet alleen van de voor- en bovenkant, maar ook van opzij. Dit komt omdat markiezen niet alleen een luifel aan de voorkant hebben, maar ook aan beide zijkanten. Dit maakt de markies effectiever dan de meeste andere typen zonwering.

Daarnaast zijn markiezen weinig windgevoelig. Staat er een harde Nederlandse wind, dan hoef je niet bang te zijn dat jouw markies naar beneden zal waaien of kapot waait. De markies is namelijk niet alleen weinig windgevoelig, maar ook gemaakt van sterke, duurzame materialen die lang mee gaan.

Bovendien beschermen markiezen niet alleen tegen de warme zon in je woning, winkel of restaurant,maar ook tegen verkleuringen in je interieur. Omdat de zon niet naar binnen kan schijnen, krijgt de zon niet de kans om je interieur lelijk te verkleuren. Hierdoor kun je langer genieten van je meubels, simpelweg door de markies naar beneden te laten.

Tot slot zijn markiezen geschikt voor vele typen ramen en situaties. Omdat de markiezen ruimte bieden aan openslaande ramen, diverse handmatige en elektrische bedieningssystemen hebben en zeer decoratief zijn, kun je voor bijna ieder type raam en woning een markies aanschaffen. En omdat markiezen het uitzicht naar buiten behouden dankzij het armsysteem van de markies, kun je alsnog genieten van het buitenleven als de markies naar beneden is.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of elk winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen kopen
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers