Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Markiezenwijzer.nl Informatie, tips en vrijblijvend advies over markiezen
Markiezenwijzer.nl

Markiezen kapsalon

De markies wordt al tientallen jaren in Europa gebruikt en is een zeer effectief type zonwering. Omdat de markies niet alleen een doek aan de voorkant heeft maar ook aan beide zijkanten, kunnen de felle zonnestralen hun weg niet vinden langs het doek en blijft de zon buiten. Omdat de markies daarnaast een erg karakteristieke en klassieke look heeft, is de markies ideaal als zonnewering voor een kapsalon. Met een markies blijven de klanten in de kapsalon namelijk beschermd tegen het felle, warme licht van de zon en ziet de kapsalon er bovendien sfeervol uit. In deze tekst worden twee belangrijke tips besproken voor het aanschaffen van markiezen kapsalon, zodat je zeker weet dat je de goede markiezen aanschaft voor je kapsalon.

Ten eerste is het belangrijk voor duurzaam materiaal te kiezen bij het aanschaffen van een markies. Markiezen van duurzaam materiaal gaan namelijk langer mee en zien er dus voor langere tijd goed uit. Schaf je een markies aan die niet van duurzaam materiaal gemaakt is, dan is de kans groot dat de markiezen er na een tijdje niet meer goed uit zien. Hierdoor kan het aanzicht van je kapsalon er ouder en slordiger uit zien.

Daarnaast is het selecteren van de kleur van het doek een belangrijk moment in het aanschaffen van de markies. De doek van de markies moet namelijk goed bij de rest van de gevel passen, zodat de markies en de gevel van je kapsalon een geheel vormen. Bovendien is het verstandig te kiezen voor beheerste kleuren, zodat je gevel een rustige sfeer blijft houden.

Wat kosten markiezen op maat?

Omdat elke woning of winkel anders is, worden markiezen op maat opgeleverd. Daarom is het mogelijk dat de prijzen bij verschillende leveranciers enorm verschillen. Het is zodoende verstandig om eerst het aanbod te vergelijken om een beter beeld van de markt te krijgen. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je kiezen voor de beste deal en betaal je nooit teveel voor je nieuwe markiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte service.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

> Home
> Voordelen
> Markiezen bedrukken
> Markiezen constructie
> Geschiedenis
> Markiezen tips
> Markiezen klapmodel
> Markiezen materiaal
> Markiezen merken
> Markiezen nadelen
> Garantie
> Onderhoud
> Voor de horeca
> Voor kapsalons
> Markiezen thuis
> Markiezen voor restaurants
> Markiezen prijzen
> Markiezen offertes

 

Offertes voor markiezen ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers